Massage

Massage är inte bara skönt och avkopplande, det är även nyttigt för dig på många sätt. Massagen förbättrar immunförsvaret eftersom antalet lymfocyter i kroppen ökar vid en massage. Massagen får även fart på blodcirkulationen så muskler och leder mjukas upp, och blodtrycket kan sänkas på sikt. Många organ i kroppen påverkas också positivt av att blodcirkulationen ökar.

Massage kan vara bra om du är stressad eller känner dig lite deppig, eftersom kroppens produktion av endorfiner och oxytocin ökar, och det leder till att du blir mer avslappnad.

Om du har någon muskelskada efter att du till exempel har tränat lite för hårt så kan massage förkorta läkningsprocessen, och förebygga så att skadan inte återkommer så lätt.

Djupgående massage med triggerpunktsbehandling kan behövas vid spända och ömma muskler. Jag tittar även biomekaniskt hur du belastar kroppen och ser hur problemet har uppkommit.

Boka din behandling

Boka kiropraktor

Boka online

Boka din tid på nätet via BokaDirekt. Du kan själv välja en ledig tid och får en bekräftelse direkt på skärmen och via e-post.

Boka kiropraktor i Stockholm

Boka på telefon

Ring mig och boka en tid. Om jag är upptagen med en behandling så kan du lämna ett meddelande, så ringer jag upp dig.

Boka kiropraktor på Östermalm

Boka via e-post

Skicka ett mail och berätta vilken tid du vill ha, så återkommer jag med ett förslag på en lämplig ledig tid för dig.

Boka kiropraktor via SMS

Boka via SMS

Klicka på telefonnumret nedan för att skicka ett SMS och ange vilka tider du kan, så återkommer jag med förslag på ledig tid.

Kontakt

Copyright © 2021 Linn Morken
Webbyrå Stockholm